Old Classic Recipes

Tiada apa-apa, dan kami tidak bermakna, mengalahkan masakan Nenek. Dan adalah selamat untuk mengatakan bahawa ini adalah sesuatu yang semua orang bersetuju. Editor kami di Eat This, Not That! kami menghabiskan beberapa saat mengingati beberapa hidangan kegemaran nenek kami, jadi kami memutuskan untuk mengumpul beberapa. Daripada spageti dan bebola daging hingga ke biskut cip coklat buatan sendiri, inilah yang editor kami—dan beberapa orang nenek kami—katakan tentang resipi kegemaran nenek.

1 Oat dan Mentega Kacang dan

Tiada yang lebih menyelerakan daripada semangkuk oatmeal daripada nenek! Salah seorang editor kami mengatakan bahawa tidak kira betapa kerasnya dia mencuba, oatmealnya tidak pernah sesedap rasa neneknya.

2 Salad Kentang

Salah seorang editor kami berkata bahawa salad kentang nenek sangat lazat, orang ramai memberinya wang untuknya. Dia tidak mengambil wang, ya, dia sangat baik.

3 Roti Bakar Timun

Walaupun idea sandwic timun kedengaran pelik, bagi salah seorang editor kami, ia adalah makanan keselesaan yang dipandangnya daripada neneknya.

4 Trail Mix Popcorn

Nenek sentiasa membuat popcorn terbaik, terutamanya apabila digabungkan dengan hidangan manis dan masin yang lain!

5 Bebola Daging Itali Klasik

Tiada apa-apa yang mengalahkan seperiuk bebola daging Itali panas dengan sos buatan sendiri, semuanya buatan tangan daripada nenek sendiri. Resipi ini datang daripada nenek seorang editor yang berkongsi petua rahsianya untuk bebola daging Itali yang terbaik!

6 Bahagikan sup Pea

Nenek sangat menyukai sup kacangnya, terutamanya apabila dia menambah sedikit sayur-sayuran yang enak!

7 Pancake Barel Keropok Copycat

Mengumpulkan sekumpulan biskut ialah cara kegemaran nenek untuk menghabiskan pagi Sabtu bersama cucu-cucunya. Ia pastinya salah satu resipi kegemaran nenek sepanjang zaman untuk dibuat.

8 Piza Bayam, Sosej dan Lada Buatan Sendiri

Nenek suka memasak dengan sosej Itali, terutamanya apabila ia bermakna menambahnya pada pizza buatan sendiri untuk makan malam!Sosej dan Sayuran Vegan

9 Helaian

Satu lagi cara yang bagus nenek suka memasak ialah sosej panggang dalam kuali dengan sayur-sayuran segar.

10 Orecchiette

dengan Brokoli RabeHidangan ini dipenuhi dengan kegemaran nenek: sosej Itali, brokoli rabe, pasta dan keju parut segar.

11 Chicken Parm dengan Bayam

Tiada apa-apa yang mengalahkan hidangan yang menenangkan daripada parm ayam buatan sendiri! Padankan dengan hidangan bayam cincang yang sihat untuk hidangan yang lengkap.

12 Bayam Bawang Putih-Lemon

Kalau bab masak sayur, nenek suka masak bayam satu beg. Hebat dengan bawang putih panggang dan lemon madu!

13 Potongan Babi Teriyaki dengan Chowder Epal

Gabungan epal dan daging babi sentiasa menjadi kegemaran nenek saya, terutamanya apabila ia bermaksud membuat periuk sos epal buatan sendiri.

14 Pinggang Babi Panggang

Memanggang daging babi adalah cara mudah untuk nenek menyediakan makan malam di atas meja untuk seisi keluarga! Padankan dengan kacang putih dan bayam untuk makan malam yang mudah untuk seisi keluarga.

15 Stew Daging Lembu dalam Wain Merah

Rebusan yang enak ini ialah hidangan yang menyelerakan yang menyelerakan seluruh jiwa—seperti yang biasa dibuat oleh nenek.

16 Ayam dan ladu

Ayam dan ladu ialah makanan selesa klasik, terutamanya untuk salah seorang editor kami yang sentiasa suka mengorek mangkuk ayam dan ladu neneknya.

17 Tulang Rusuk BBQ Tanpa Tulang

Seorang lagi editor berkata neneknya suka membuat tulang rusuk BBQ, ia adalah klasik apabila mereka bersama.

18 Rusuk Salai dalam Sos BBQ Peach

Lebih suka tulang rusuk? Tulang rusuk yang mudah ini akan berjaya, dan nenek pasti akan bersetuju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *